Решили сте да освежите Вашето жилище, да внесете малко разнообразие като смените старите мебели или се нанасяте в нов дом и едно от помещенията, на които трябва да обърнете особено внимание е спалнята.

Замислете се колко много време прекарвате там, било то  за почивка и отмора в края на деня или уикенда с интересна книга в ръка, в прегръдките на любимия човек  или потънали в приятни сънища... Все пак човек прекарва около 1/3 от живота си в сън, а това са прибилизително 25 години. А сънят и качествената почивка са изключително важни за нашия физически и душевен комфорт.

Колко по-приятни и пълноценни биха били тези моменти на фона на приглушена, мека светлина, ароматни свещи, сред нежни завивки и множество декоративни въгглавнички. Разбира се основният и най-важният компонент от тази картинка е обзавеждането.

Привърженик ли сте на мебелите от масивна дървесина с изчистен дизайн, класически, но модерни линии?  Ние от Варианти имаме решението за Вас! Със сериите Амос,  Милано и Адара можете да се насладите на спални, гардероби и нощни шкафчета, със стилна и елегантна визия, прецизна ръчна изработка и модерни кубични форми и байцове, подчертаващи истинската красота и фладера на дървото, защото всеки един детайл е от значение...

Създайте необходимия комфорт и атмосфера за пълноценната почивка с подходящите мебели за Вас и Вашето семейство! Подарете си прекрасни мигове и пълноценен сън с  оригиналните предложения за Вашата спалня от Варианти!

 

Спалня Адара   Спалня Милано