В съвременните жилища модерната трапезария се отличава със силни тонове, семпли и изчистени линии както в основното обзавеждане, така и при декорацията.

Семплото не означава, че е обикновено. Елегантните мебели са едновременно непретенциозни и стилни и предпочитани поради възможността за по-лесно съчетание с останалия интериор в жилището.

В съвременните архитектурни решения трапезарията се обединява с кухнята или дневната, за да се създаде пространство, но често и за осигуряване на по-голямо удобство. Там прекарваме време със семейството си и трябва да се погрижим както за собствения си комфорт, така и за този на гостите, близките и приятелите, които посрещаме за различни поводи. Ето защо е необходимо да подберем подходящите мебели и да оптимизираме максимално пространството в трапезарията, като започнем от избора на масата. Тя е център на стаята и всичко се организира и определя според нейния дизайн, големина, форма и разположение. Разтегателните маси са изключителна добър вариант, който да осигури уюта и комфорта Ви. Но при търсенето на маса трябва да обърнете внимание на качеството й и на нейния механизъм. Бихте направили много добър избор, ако предпочетете маса от масив с естествен дъбов или буков фурнир, за да си гарантирате едновременно издържлива и стилна маса, която да изразява Вашия стил и да допринася за цялостната визия на дома Ви.

В магазин ВАРИАНТИ ще намерите разнообразие от модели трапезни маси с оригинален и модерен дизайн и иновативни механизми на разтягане, за да оползотворите най- добре пространството, с което разполагате. Можете да избирате измежду различни форми, големини и начини на разпъване – централно, като книга, със странично чекмедже, с допълнителни крила или с изтегляне на краката на масата, като механизмите на всеки един модел позволяват изключително лесно разгъване и събиране. Интересно нали? Оставяме избора на Вас!

маса Сахара   маса Зуум

Маса САХАРА                                                                           Маса ЗУУМ