Ако не сте привърженик на индустриалния стил, на ултрамодерните,  съвременни мебели в студените цветове и форми  на минимализма, може би стилът Рустик е Вашият стил. Той е едно от най-актуалните в  момента направления  в интериорния дизайн. Стилът Рустик се отличава с използването на естествени материали като камък, кожа, ковано желязо, топли есенни, земни цветове и тонове и разбира се най-важната част от интериора в този стил са мебелите от масив  с естествен завършек и изкуствено състарените повърхности.

Kavarna - РустикЗа рустикалния стил е характерно, че колкото по-малко са изпипани детайлите и повърхностите, толкова по-ефектна и автентична е Вашите мебели, а красотата им се крие точно в това - ръбовете на мебелите са протрити и позволяват на дървото да се покаже сякаш случайно под боята, състаряването на ръка позволява всяка мебел да е уникална, като не случайните протърквания върху мебела могат да се направят и върху повърхността.

Искате ли да създадете в дома Ви романтичната  атмосфера  на провинциална френска къща в Прованс, уюта на Тоскана или неподправените и идилия на планинска хижа? Ние от Варианти предлагаме разнообразие от цялостни решения в рустикален стил за Вашия дом – както отделни артикули, така и цялостно обзавеждане за Вашите спалня, кухня или хол от масивни мебели. А натуралният вид на дървото и на мебелите от масив придават чар и изглеждат сякаш носят в себе си история. Мебелите с автентичен вид придават на всяко помещение непретенциозна изисканост, а естествената красота на дървото може да се превърне в основен акцент в интериора.