Внесете в дома си нотка артистичност, малко цвят и оригиналност. Ние от Варианти Ви предоставяме такава възможност с предложенията ни от рисувани и нестандартни мебели от масив, с които да създадете една приказна и по-различна атмосфера за Вас и Вашето семейство.

Открийте красотата на рисуваните спални, скринове,  гардероби  и витрини с бяла състарена основа, изпъстрени с множество геометрични елементи в топли и весели цветове, внасящи настоение и изключително оригинален акцент в интериора на Вашия дом.

Насладете се на нетипични решения с превъзходна изработка, съчетаващи изкуство,  дизайн и качеството на българските производители на мебели. Всеки един артикул е създаден с много фантазия и въображение, изрисуван e с мотиви от далечния Изток и старославянски елементи, внасящи уникална етно-романтика във всяко помещение. Екзотика, цвят, много емоция и нотка тайнственост ще откриете в тази уникална колекция мебели за Вашия дом!

Ако сте сред любителите на нестандартните, но същевременно класически мебели, откъснете се от клишетата и еднообразните модели и създайте неповторимо усещане във Вашата спалня, трапезария или хол с необикновените и вдъхновяващи масивни мебели от Варианти!

АРТ РОДОС   АРТ РОДОС