Изпитвате ли носталгия по детството, прекарано на село, по старите къщи, носещи в себе си толкова спомени и история? Жадувате ли за автентичната и непретенциозна атмосфера на отминалите лета в родното кътче, далеч от суматохата и натовареното градско ежедневие?

Възможно е, прибирайки се у дома, да се пренесете точно там, в перфектната идилия и непринудена обстановка. Този интериор се постига с естествените форми и топлината на дървото на Вашите мебели.

Внесете невероятна автентичност и духа на миналото с мебелите от масив - скринове, маси, витрини и легла, изработени от вековни греди на стари къщи, обработени по специфична технология, предлагащи едно нестандартно и ефектно решение за Вашия дом.

Асоциацията „вековни греди от стари къщи” и „съвременни мебели“ е малко странна, но всяка една греда минава през няколко етапа включващи оформяне, изчистване и обработка за защита на дървения материал, байцване и третиране с биомасла, докато се получи крайния резултат – едно истинско произведение на изкуството, носещо в себе си много история, красота вписващо се идеално в съвременния интериор!

Независимо дали ще решите да обзаведете по този начин жилището си в града или вилата - няма да сгрешите. Отдайте се на едно невероятно пътешествие в миналото с автентичните решения на Варианти!